logo

Весь модельний ряд мопедів Альфа

Вирішили вибрати моторолер, але не знаєте, якому байку краще віддати перевагу? Думаєте взяти малокубатурник або потужний двоколісник із двигуном 125 куб. см? Тоді розглянемо весь модельний ряд мопедів Альфа, щоб розуміти, який мопед купити.

Технічні параметри моторолерів

Райдерам-початківцям відразу варто зрозуміти, що у плані начинки всі байки Alpha ідентичні. Відрізняється лише потужність техніки та комплектація моделей.

Усі моделі мопедів Альфа обладнані:

  • Чотиритактним двигуном (різного об'єму). Мотори цього типу оснащені сучасною масляною системою, що забезпечує подачу мастила до всіх вузлів силового агрегату. Це знижує зношування деталей і забезпечує двигуну високий експлуатаційний ресурс (8-10 років). Також 4-тактний двигун оптимізує витрату палива (на 20-25% нижче, ніж у 2-тактному агрегаті).
  • Механічною коробкою передач. Освоїти класичну МКПП складніше, але вона має кілька серйозних переваг. Головний плюс механіки – більш високий ККД та економічність. За рахунок цього мопед «їсть» менше бензину і має «вибухову» потужність.
  • Телескопічною вилкою та маятниковою підвіскою. Це оптимальний варіант як для рівних доріг, так і для легкого бездоріжжя. Підвіска робить їзду комфортною, ефективно відпрацьовує нерівності та знижує вібрації.
  • Повітряним охолодженням. Така система встановлюється на нові моделі мопедів Альфа. Вона підтримує стабільну температуру двигуна та мінімізує його перегріви на високих оборотах.

Купуючи транспортний засіб, варто звернути увагу на його гальмівну систему. Зазвичай моторолери оснащуються перевіреними та надійними барабанними гальмами. Хоча деякі нові різновиди моделей мопедів Альфа обладнані дисковою системою.

Види мотоциклів Alpha

На українському ринку моторолерів можна знайти кілька видів мотоциклів Альфа. Найпоширенішими є двоколісники з двигуном 110 та 125 куб. см. Такі байки відрізняються розумною потужністю, високою вантажопідйомністю та чудовою динамікою. Ті ж 110-кубові моделі мопедів Альфа розганяються до 75-80 км/год і витрачають лише 1,8-2,2 л бензину на 100 км.

А ось любителям драйву та швидкості однозначно варто купити 125-кубовий апарат. Вони трохи потужніші за своїх побратимів і можуть розганятися до 80-90 км/год. Важливо відзначити, що у плані ціни 125-кубові байки не дуже відрізняються від нових моделей мопедів Альфа 110 куб. см.

Покупець також може знайти 50-кубовий байк Alpha. Однак подібні моделі – справжня рідкість. Раніше на апарати із двигуном 50 куб. см не були потрібні права, тому вони користувалися популярністю. Але після посилення правил для мопедистів попит на малокубатурники різко впав. Райдери почали отримувати посвідчення водія і переходити на більш потужні двоколісники.

Топ кращих 110-кубових байків Alpha

Перед покупкою мопеда Альфа райдеру варто вивчити весь модельний ряд і ціни на апарати. Проте рейтинг найкращих двоколісників суттєво спростить вибір. У топ надійних та недорогих 110-кубових моторолерів входять:

  • Viper Alpha 110. Цей мопед легендарного бренду Вайпер коштуватиме покупцю лише 17-17,5 тис. грн.
  • Forte Alpha FT110-2. Модель фірми Форте відрізняється високою вантажопідйомністю, надійністю та народною ціною (16,4-16,8 тис. грн).
  • Musstang Alfa MT110-2. Цей байк відрізняється високою потужністю (7 к. с.), м'якими амортизаторами та яскравим дизайном. Ціна апарату коливається у межах 17,3-17,8 тис. грн.

Хоча всі моделі мопедів Альфа 110cc мають ідентичну начинку, їх дизайн та набір поставки відрізняється. Наприклад, моторолер Sparta Lux S 110 cc комплектується вітровим склом та кофром. При цьому коштує моторолер лише 16,5 тис. грн.

Топ кращих 125-кубових апаратів Альфа

Одним з найцікавіших мопедів з 125-кубовим двигуном є модель Viper Alpha RX 125. Цей стильний мотоцикл більше нагадує дорожній мотоцикл, що вигідно виділяє його на тлі інших моторолерів. Привертає увагу і вартість Viper Alpha RX 125. Новий мопед коштує всього 17 тис. грн.

Популярністю користуються і моделі:

  • Musstang Alfa MT125-8.
  • Forte Alfa New FT125-K9A.
  • Sparta Deluxe 125cc.

При цьому всі моделі зі списку коштують у межах 17–17,8 тис. грн. І навіть ціна нових мопедів Альфа з модельного ряду цього року залишається народною.

Де придбати байк Alpha?

Купувати будь-яку мототехніку рекомендується у спеціалізованому салоні, такому як Dvako Moto. Своїм клієнтам ми гарантуємо:

  • Високу якість транспортних засобів.
  • Гнучкі ціни та знижки.
  • Оперативну доставку до будь-якої точки України.
  • Допомогу у виборі та обслуговуванні мототехніки.
  • Можливість придбати транспорт у кредит.

Також у нас є власний виставковий зал у Києві, де можна оглянути та протестувати мопеди, що сподобалися.

18331
Кнопка
связи