logo

Вибираємо кращий скутер до 50 кубів: рейтинг популярних моделей

Економічність, компактність та маневреність скутерів приваблює багатьох покупців. Така техніка ідеально підходить для великих міст, дач та просто розслаблюючих поїздок. Але як вибрати найкращий скутер до 50 кубів? Давайте розглянемо найпопулярніші малокубатурні апарати, які вже заслужили на визнання багатьох райдерів.

Топ недорогих скутерів

Відразу варто зазначити, що вартість мототехніки залежить від виробника. І найдорожчими є європейські апарати, оскільки їхня вартість стартує від 1000 доларів. Звичайно, така техніка відрізняється високою надійністю, але ціна все ж таки «кусається». Тому чудовою альтернативою для райдера стане японський чи китайський апарат. Наприклад, купити хороший скутер Honda можна за 9-10 тис. грн.

У топ недорогих та надійних апаратів входять:

  • Honda DIO AF 56. Це легендарна лінійка апаратів, яка набула популярності завдяки своїй маневреності, компактності та значному терміну «життя». Чотиритактний скутер з 50-кубовим мотором відмінно підходить для їзди містом і розганяється до 60 км/год. Додає апарату привабливості й висока вантажопідйомність (150 кг). Це означає, що скутер підходить для подорожей із пасажиром. Уживаний скутер коштуватиме покупцеві 13-13,5 тис. грн.
  • Suzuki Lets 5. Якщо ви вирішуєте, який скутер до 50 куб. краще купити, рекомендується звернути увагу саме на цю модель. Легкий (68 кг) та спритний мінібайк відмінно підійде для поїздок на роботу чи відпочинку. Єдиний недолік апарата – слабке освітлення.
  • Yamaha JOG NEXTZONA. Цей яскравий та жвавий байк подарує райдеру масу приємних емоцій. Двотактний апарат легко розганяється до 60 км/год і витрачає всього 1,56 л бензину на 100 км шляху.

Ми розглянули кілька недорогих японських скутерів, але не слід забувати і про апарати з Піднебесної. Якщо хочеться взяти новий та недорогий мінібайк, рекомендується приділити увагу моделям KeeWay Street 50 або Sym JetSportX 50 SR.

Рейтинг двомісних скутерів до 50 кубів

Щоб вибрати хороший двомісний мінібайк, на якому буде комфортно їздити, потрібно враховувати його потужність, габарити та вантажопідйомність. Крім того, апарат повинен бути надійним, оскільки через підвищене навантаження двигун та інші вузли швидше зношуватимуться.

До списку найкращих 50-кубових скутерів для двох входять моделі:

  • Yamaha JOG RR. Цей японець відрізняється не тільки привабливою зовнішністю, але й високою потужністю (5,5 к. с). Завдяки цьому апарат розганяється до 69 км/год, відмінно показує себе на бездоріжжі та добре справляється з високими навантаженнями.
  • Honda Giorno. Цей стиляга більше нагадує європейські апарати, через що сильно виділяється на тлі інших японських та китайських скутерів. Також модель може похвалитися маятниковою вилкою, надійними барабанними гальмами, повітряним охолодженням та потужним 2-тактним мотором (5,6 к. с). Єдиний мінус апарату – об'єм бензобаку (4,2 л). Але надійність і прохідність техніки повністю компенсує цей недолік.
  • Suzuki Adress V50G. Якщо вам потрібен потужний і маневрений двомісний скутер, це саме те, що ви шукали. Модель оснащена чотиритактним інжекторним двигуном (5, 2 к. с), маятниковою підвіскою та телескопічною вилкою. Це один з найкращих японських 50-кубових скутерів для міста та дачі.

Непоганим рішенням стане і тайванський двомісний скутер Sum Orbit 50. Модель практично не поступається японським побратимам, але коштує дешевше ніж Honda Giorno або Yamaha JOG RR.

Топ найкращих скутерів до 50 кубів для дачі

Для їзди легким бездоріжжям рекомендується вибирати надійний скутер з великими колесами (від 12 дюймів). І найкращим рішенням стануть:

  • Honda Topic AF 38. Це компактний одномісний апарат з двома багажниками та надійним двотактним мотором (5,5 к. с). Телескопічна вилка і маятникова підвіска мінімізують тряску і роблять їзду легким бездоріжжям комфортною.
  • Suzuki Street Magic. Можна впевнено сказати, що цей апарат очолює рейтинг японських 50-кубових скутерів для дачі. Однак модель цікава не лише своєю прохідністю, а й дизайном. Скутер нагадує невеликий мотоцикл. Хоча модель має два помітні недоліки – відсутність повноцінного багажника і маленьке переднє крило. Але за бажання райдер зможе вирішити ці проблеми, докупивши відповідні комплектуючі.
  • Honda Super CUB. Цей японець буквально створений для їзди бездоріжжям. Виробник встановив на апарат 4-тактний мотор (4 к. с), 17-дюймові колеса, маятникову підвіску та надійні барабанні гальма. Ще один плюс Super CUB – економічність. Модель витрачає лише 0,68 л бензину на 100 км.

До списку кращих скутерів до 50 кубів для бездоріжжя входить і тайванський апарат Sym Orbit 50. Економічний двомісний байк завдяки маятниковій підвісці впевнено тримається як на асфальті, так і на ґрунтовці.

80397
Кнопка
связи