logo

Що необхідно знати про квадроцикли?

З'явившись відносно недавно, квадроцикли завоювали популярність як серед дітей, так і серед дорослих. Сьогодні купити квадроцикл можна для різних цілей. Це і виконання спеціальних господарських завдань, і надання послуг у сфері розваг. Часто цей транспортний засіб купують для спортивних змагань. Завдяки простоті управління та максимальній безпеці квадроцикли покупають для дітей. Багато дорослих також не проти покататися на цьому унікальному транспортному засобі.

У цьому немає нічого дивного, адже воно надійне, невибагливе, просте в управлінні та сервісі, і водночас, здатне доставити вас у будь-яку точку по немислимому бездоріжжю.

Кожна модель забезпечує досить високу прохідність, маневреність, причому все це поєднано з чудовим дизайном.

Квароцикли відрізняються за своїми технічними характеристиками. Для їзди бездоріжжям підійдуть утилітарно-спортивні квадроцикли. Через те, що вони дуже легкі та компактні, їх позашляхові властивості дуже високі, при цьому суміщені зі швидкістю гоночних мотоциклів. Їхня основна особливість у тому, що вони призначені для однієї людини.

Для більш серйозних змагань випускаються задньопривідні моделі, які вимагають від водія певний досвід у керуванні. Ці моделі можуть розганятися до ста п'ятдесяти кілометрів на годину та не втрачати стійкості.

Тим, хто не захоплюється екстремальними гонками, і просто хоче покататися, насолоджуючись природою та чистим повітрям, радимо звернути увагу на класичні моделі.

Вони оснащені комфортними сидіннями, на яких розміщуються дві людини та м'яка підвіска. За рахунок повного приводу та збільшеного дорожнього просвіту вони мають відмінні позашляхові якості. Цей тип квадроциклів оцінили фермери, оскільки ці моделі можуть використовуватися як невеликі вантажівки. Все, що потрібно – це купити причіп.

Деякі моделі, такі як багі, обладнані дугами безпеки. Такі моделі популярні у любителів сафарі, оскільки у разі перекидання машина не придушить вас своєю вагою.

Нерідко в інтернеті можна зустріти оголошення «куплю квадроцикл». Якщо ви вирішили придбати цей транспортний засіб для себе чи своєї дитини, заходьте на сайт www.dvako.com.ua. Тут ви можете знайти квадроцикли будь-якого призначення за доступною ціною. До вашої уваги представлені найпопулярніші моделі, які забезпечують високий рівень комфорту, безпеки та технічної підготовки.

4018
Кнопка
связи