logo

Кращі дитячі квадроцикли на бензині та акумуляторі

Зараз на ринку представлені сотні дитячих електричних та бензинових мотовсюдиходів. Райдери можуть знайти бюджетні дитячі квадроцикли, надійні байки і навіть спортивні модель. Але такий широкий асортимент суттєво ускладнює пошук відповідного апарату, адже покупці просто губляться у різноманітності техніки. Тому давайте розглянемо найкращі дитячі квадроцикли, що відрізняються високою надійністю та функціональністю.

ЩО ВРАХУВАТИ ПРИ ПОКУПЦІ ДИТЯЧОГО КВАДРИКА?

Щоб підібрати дійсно хороший мотовсюдихід для дитини, потрібно звернути увагу на його характеристики. Насамперед потрібно врахувати:

  • Потужність техніки. Від об'єму двигуна залежить не тільки функціональність мотовсюдихода, а й вік райдера. Наприклад, наймолодшим мотолюбителям рекомендується вибирати електричні квадроцикли з двигуном 800-1500W. А ось підліткам краще купувати малокубатурні бензинові апарати (50-150 кубів).
  • Рівень безпеки. Якщо вам потрібен найкращий квадроцикл для дітей, тоді вибирайте моделі з обмежувачем швидкості та дистанційним керуванням. Таке обладнання дозволяє звести до мінімуму екстрені ситуації та зупинити двигун у разі аварії.
  • Вантажопідйомність. Цей параметр особливо важливий, якщо діти кататимуться на квадрику разом. Моделі для наймолодших водіїв (від 3 до 8 років) мають витримувати щонайменше 50 кг. Оптимальна вантажопідйомність для підліткових апаратів – 120 кг.
  • Ефективність амортизаторів. Пружини повинні гасити вібрації, легкі та середні удари. Однак вибирати моделі з жорсткими амортизаторами не рекомендується, оскільки дитині некомфортно їздитиме на такому квадрику.

Надійність та функціональність мотовсюдиходів безпосередньо залежить від виробника. До топ-виробників дитячих квадроциклів входять компанії Peg-Perego, Viper, Spark, Profi, Forte, Comman, Linhai. Деякі з цих брендів спеціалізуються на розробці апаратів для наймолодших водіїв (до 10 років), а інші виробляють підліткові квадрики (від 10 до 18 років).

ЩО ВИБРАТИ: КИТАЙСЬКИЙ АБО ЯПОНСЬКИЙ КВАДРОЦИКЛ?

Багато райдерів досі сперечаються, що краще, китайські чи японські мотовсюдиходи. І це справді важливе питання, адже техніка з Японії є «золотим стандартом». Однак ціна подібних квадрик не дуже відрізняється від вартості дорослих моделей. Наприклад, новий Honda TRX 90X обійдеться покупцеві майже в 122 тис. грн. Погодьтеся, велика сума.

І тут потрібно враховувати, що якщо ви берете топовий квадроцикл для дітей віком 7-10 років, дитина від'їзде на ньому 2-3 роки. І справа не в якості техніки, а в тому, що діти швидко ростуть. Відповідно, через 3 роки коліна дитини впиратимуться в кермо, і їй доведеться нахилятися, щоб дістати до керма.

Тому більшість батьків віддають перевагу бюджетним китайським квадроциклам. Той же Profi HB-EATV800N (для дітей віком від 3 до 7 років) коштує в межах 14-15 тис. грн. Підлітковий мотовсюдихід з двигуном 110-125 кубів коштуватиме батькам 21-29 тис. грн.

РЕЙТИНГ ДИТЯЧИХ КВАДРОЦИКЛІВ НА АКУМУЛЯТОРІ

Коли йдеться про квадроцикли для дітей 3-5 років, відразу згадується італійська компанія Peg-Perego. Фірма виробляє величезну кількість «іграшкових» електромотовсюдиходів для поїздок парками та скверами. Найпопулярнішою серією бренду є лінійка Polaris Outlaw.

До списку найкращих дитячих квадроциклів на акумуляторі входять моделі:

  • JinLing J-Ride 800W. Це класичний апарат для дітей, але із однією цікавою особливістю – розширеною комплектацією. Покупець може докупити спеціальний набір з лиж та гусениць, який дозволить перетворити квадрик на повноцінний снігохід.
  • Profi HB-EATV1000Q. Якщо вам потрібен функціональний та сучасний мотовсюдихід, тоді вибирайте продукцію компанії Profi. Бренд спеціалізується на розробці дитячих електричних квадриків, здатних конкурувати з європейськими та японськими апаратами.
  • Viper-Crosser. Майже у кожного дитячого мотовсюдихода є своя фішка. Вайпер Кроссер має одразу дві особливості – трубчастий кузов та високу вантажопідйомність (120 кг). Ціна у моделі також більш ніж приваблива 12-13 тис. грн.

Ще один непоганий виробник у плані ціна-якість – Вольта. У бренду багато дитячих, підліткових і навіть дорослих апаратів із демократичною ціною.

РЕЙТИНГ ДИТЯЧИХ КВАДРОЦИКЛІВ НА БЕНЗИНІ

Дитячих мотовсюдиходів з ДВЗ набагато більше, ніж електромотовсюдиходів. Тому ми відзначимо найкращі квадрики цього року. До їх списку входять моделі:

  • Comman B5 Mudhawk 110. Модель вже кілька років тримає лідируючу позицію серед малокубатурних квадриків. Апарат ідеально підходить для райдерів віком від 10 до 14 років.
  • Forte Hunter 125. Шукаєте недорогий, але високотехнологічний мотовсюдихід? Отже, вам ідеально підійде Хантер 125. Виробник забезпечив апарат світлодіодним освітленням, м'якими амортизаторами, імітацією бедлоків та потужним двигуном (8 к. с.).
  • Linhai Eyas 150. Це відмінний підлітковий квадрик з опрацьованою підвіскою, потужним 4-тактним двигуном та дисковими гальмами.

Також рекомендується звернути увагу на нові моделі фірм Spark і SkyMoto.

3350
Кнопка
связи