logo

Купити квадроцикл б/в або новий? Зважуємо ризики

Квадроцикл – зручний сучасний транспортний засіб для активного заміського відпочинку, туристичних подорожей, дитячого дозвілля та робіт на присадибній ділянці. Якщо ви хочете придбати квадроцикл, ви повинні бути готові до певних ризиків, зважити всі за і проти такого придбання.

Хороший вибір якісних нових квадроциклів в Україні представлений в інтернет-магазині Dvako Moto. Тут можна вибрати відповідну модель і купити квадроцикл за дуже доступною ціною з гарантією якості.

У цій статті розглянемо можливі ризики техніки та порівняємо їх з придбанням нової, в результаті виділимо найнадійніший і підходящий варіант.

ЩО КРАЩЕ КУПИТИ: КВАДРОЦИКЛИ Б/В АБО НОВИЙ?

Квадроцикли користуються величезним попитом через низьку вартість. Але, купуючи вживаний тип, потрібно бути готовим до таких ситуацій:

  • частий ремонт та заміна деталей;
  • підрахунок збитків від поломок;
  • відсутність професійної консультації.

Перш ніж вибирати б/в модель, необхідно дуже добре подумати, адже така необдумана покупка в майбутньому може принести чимало турбот. Ніхто не застрахований від того, що вона може поламатися. А ось купуючи новий квадроцикл, ви можете бути впевнені в якісній збірці всіх його оригінальних деталей, тим більше виробник надає гарантію, і у разі поломки можна сміливо звернутися до сервісного центру в Україні.

ЯК ВИБРАТИ КВАДРОЦИКЛ?

Перш ніж вибирати чотириколісного друга, необхідно звернути увагу на його зручність та надійність, якість збирання та деталей. Щоб зрозуміти, як вибрати квадроцикл, слід визначитися з критеріями того, для яких цілей він вам потрібний.

Перевірте також такі нюанси:

  • чи підходить вам за зростом;
  • уточніть об'єм бензобака та потужність двигуна;
  • дізнайтесь пробіг та максимальну швидкість.

Якщо ви рибалка або захоплюєтеся полюванням, зверніть увагу на можливість додаткового оснащення гусеничним ходом і на захист водія від бруду. Для швидкої їзди бездоріжжям найкраще підійдуть спортивні моделі. Оптимальний об'єм двигуна для квадроцикла становить 500 куб. см.

ЧОМУ НОВІ КВАДРОЦИКЛИ З КИТАЮ КРАЩЕ Б/В ЄВРОПЕЙСЬКИХ АБО ЯПОНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ

Квадроцикли з Китаю на сьогодні досить затребувані на ринку України через свою якісну збірку та низьку вартість. Купуючи новий китайський чотириколісник, ви отримуєте набагато більше переваг, ніж при покупці європейського або японського транспорту. Розглянемо їх у вигляді таблиці та виділимо основні критерії, на які необхідно звернути увагу.

Вид

Плюси

Мінуси

Новий китайський

·         вартість запчастин набагато нижча;

·         простий та зручний в обслуговуванні;

·         потужний варіант за доступною ціною;

·         має гарантійний талон від виробника.

·         більш висока вартість порівняно з б/в варіантом;

·         більшість моделей має лише задній привід.

Уживані європейські або японські

нижча ціна порівняно з новим.

·         витрати на ремонт та обслуговування;

·         відсутність гарантії;

·         сумніви у правильності експлуатації та зберігання.

 

Аналізуючи нашу таблицю, можемо зробити висновок, що найвигіднішим варіантом стане все ж таки покупка нового китайського квадроцикла.

Вибір завжди вимагає часу та певної технічної підкованості, тому в Україні краще вибирати техніку у перевірених та спеціалізованих магазинах, де вам нададуть усю необхідну інформацію. Звернувшись до компанії Dvako Moto, ви можете розраховувати на професійну консультацію, вигідні умови покупки з гарантією якості від виробника. Ми реалізуємо в Україні лише перевірену техніку від відомих світових виробників.

3727
Кнопка
связи