logo

Який дитячий китайський квадроцикл вибрати?

Дитячі квадрики стали справжнім хітом останніх років. І це не дивно, адже мотовсюдихід не тільки дозволяє весело провести час, а й допомагає дитині освоїти ази водіння. Але як підібрати недорогий та функціональний апарат? Якщо ви шукаєте бюджетну техніку, тоді вам варто звернути увагу на дитячий китайський квадроцикл. Незважаючи на ціну, такі мотовсюдиходи чудово показують себе на бездоріжжі та «живуть» близько 8-9 років. Тому давайте розберемося, які можна знайти хороші бюджетні квадроцикли для дітей у Києві та Україні.

ЧОМУ ВАРТО ВИБРАТИ ДИТЯЧИЙ КВАДРОЦИКЛ З КИТАЮ?

Майже кожна людина знає, що найнадійніша і функціональна мототехніка виробляється в Японії. Але коли справа доходить до покупки, на батьків юних райдерів чекає неприємний сюрприз. Японські квадрики для дітей коштують близько 90-150 тис. грн. А віддавати такі гроші за апарат, з якого дитина виросте через 2-3 роки, просто недоцільно.

І тут на допомогу батькам приходять китайські мотовсюдиходи. Дивно, але техніка з Піднебесної може успішно конкурувати навіть із топовими японськими квадриками, потрібно просто знати, яким брендам віддавати перевагу.

У дитячих китайських квадроциклів на бензині або акумуляторі є кілька ключових переваг:

  • Низька ціна. Гарний бензиновий апарат зі 110-150-кубовим двигуном коштує близько 22-35 тис. грн. А ось електроквадрик для наймолодших райдерів (від 3 до 7 років) коштуватиме лише 14-20 тис. грн.
  • Великий експлуатаційний ресурс. У середньому дитячі мотовсюдиходи китайського виробництва «живуть» 7-9 років.
  • Сучасне обладнання. Китайські бренди люблять балувати своїх фанатів цікавими опціями, на кшталт дистанційного керування, обмежувача швидкості, MP3 плеєра, підсвічування тощо.
  • Широкий модельний ряд. Щороку мотовиробники випускають кілька нових дитячих квадриків. Це означає, що райдеру буде з чого вибрати. В асортименті можна знайти спортивні та класичні моделі, електричні квадроцикли тощо.

Приємною особливістю китайських квадрик є і ТО. Обслуговування техніки коштує копійки. Наприклад, вартість карбюратора на апарат з Піднебесної становить 350-500 грн. А ось аналогічна японська деталь коштує 900-1500 грн.

КРАЩІ КИТАЙСЬКІ БЕНЗИНОВІ КВАДРОЦИКЛИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Перше почесне місцево серед квадриків для дітей від 7 до 12 років займає модель Comman Mudhawk 110. Це сучасний байк з агресивним дизайном, імітацією бедлоків, обмежувачем швидкості та чотиритактним двигуном. Модель стала хітом цього року завдяки співвідношенню ціни (22 тис. грн) та якості.

А ось покупцям, які шукають сучасний апарат для дитини 10-14 років, краще взяти Forte Hunter 125. Виробник забезпечив модель:

  • Потужним двигуном (8 к. с.).
  • Надійними гальмами (дисковими).
  • М'якими амортизаторами, які роблять їзду по бездоріжжю максимально комфортною.
  • Світлодіодними фарами.
  • Ефективним повітряним охолодженням, що виключає можливість перегріву двигуна.
  • Міцною трубчастою рамою, що витримує навантаження 120 кг.

Цікаво й те, що такий сучасний мотовсюдихід коштує лише 29 тис. грн.

Дорослим мотолюбителям (14-18 років) ідеально підійде модель Linhai Eyas 150. Почати варто з того, що Лінхай – японсько-китайський бренд. Виробник робить свою техніку за японськими технологіями з використанням деталей фірми Yamaha. Це дозволяє розробляти наднадійну техніку, яка нічим не поступається топовим апаратам.

У Eyas 150 ідеально все, починаючи від агресивної зовнішності і закінчуючи начинкою. Цей китайський квадроцикл для дітей оснащений сучасною регульованою підвіскою, автоматичною КПП, LED-оптикою, чотиритактним двигуном та дисковими гальмами.

КРАЩІ ЕЛЕКТРОКВАДРОЦИКЛИ КИТАЙСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Дитячі мотовсюдиходи на акумуляторі також приємно здивують шанувальників китайської техніки. Але особливою популярністю користується техніка фірми Profi. І це цілком логічно, адже компанія створює стильні квадрики для розваг.

Та сама модель Profi HB-EATV 1000Q зі спортивною зовнішністю стала хітом серед дітей віком від 3 до 7 років. Але крім яскравого дизайну апарат може похвалитися обмежувачем швидкості, програвачем та слотом для флешки.

Справжній фурор справила і компанія JinLing із апаратом J-Ride 800W. Це класичний дитячий електроквадрик потужністю 800W, який має одну фантастичну особливість. Для моделі був розроблений спеціальний KIT-набір, що складається з лиж та гусениць. З його допомогою можна перетворити квадроцикл на повноцінний снігохід, який ідеально підійде для українських зим.

Якщо говорити про незвичайні мотовсюдиходи для дітей, слід згадати і модель Viper Crosser. Апарат цікавий своїм трубчастим кузовом, через який видно всі компоненти техніки. Крім того, цей мініатюрний дитячий мотовсюдихід витримує навантаження 120 кг, а значить, на ньому можуть кататися навіть дорослі райдери.

2949
Кнопка
связи