logo

Який квадроцикл вибрати для дитини?

Сьогодні асортимент дитячих квадроциклів нічим не поступається асортименту, що пропонується дорослим. У продажу представлено безліч моделей та брендів, тому купити квадрик для своєї дитини можна на будь-який смак та гаманець.

На що звернути увагу під час виборів дитячого транспортного засобу? Насамперед, це його безпека. На перший погляд, моделі, призначені для дітей, нічим не відрізняються від своїх старших побратимів. Але на відміну від них вони мають меншу потужність двигуна. Крім того, у них більш проста конструкція.

Є ще одна особливість дитячих квадроциклів, яку оцінили батьки. Майже всі моделі мають особливі ручки, за допомогою яких регулюється швидкість руху. Завдяки механізму дистанційного відключення двигуна та наявності ключа стартера, дитина не зможе скористатися квадроциклом без нагляду дорослих і тим більше порушити допустиму для нього швидкість пересування.

ВИДИ ДИТЯЧИХ КВАДРОЦИКЛІВ

Квадроцикли для дітей, як і для дорослих, відрізняються не тільки на вигляд, але і за технічними характеристиками. Бензинові моделі, оснащені двотактними двигунами або електромоторами, купують для малюків від трьох до десяти років. Вони підходять для катання по асфальтовому, ґрунтовому та піщаному покриттю.

Який квадрик купити для дітей віком від десяти років? Для цього віку найоптимальнішим варіантом стануть моделі, оснащені двотактним або чотиритактним двигуном. У таких квадроциклах є спідометри, сигнали повороту та дзеркала.

У порівнянні з бензиновими, безпечнішими вважаються квадроцикли на електричному ходу. Одного заряду акумулятора вистачає на півгодини їзди. Такі моделі можна сміливо купувати дітям віком від 3 до 6 років.

Електроквадроцикли розвивають мінімальну швидкість, що становить максимум 5 км/год. Також вони мають невелику потужність – всього 25 Вт. Через це їздити на ньому бездоріжжям, долати гірки і підйоми неможливо.

Вибираючи дитячий квадроцикл, віддавайте перевагу варіантам з автоматичною коробкою передач, з гальмом на кермі, з обмежувачем швидкості, надійним корпусом і закритими кожухом елементами, що обертаються. Вибрати надійний та недорогий дитячий квадроцикл, можна у магазині dvako.com.ua. Купивши квадроцикл для своєї дитини, ви зробите ще один крок на шляху її розвитку!

2589
Кнопка
связи