logo

Види квадроциклів: відмінності та особливості моделей

З кожним днем ​​квадроцикли стають все більш популярними. В чому причина? У тому, що кожна людина потребує відпочинку – не лише пасивного, перед телевізором на дивані, а й активного. Унікальну можливість провести час із користю для здоров'я дає квадроцикл – мотовсюдихід, призначений для експлуатації в режимі бездоріжжя.

Цей транспортний засіб успішно зарекомендував себе завдяки невеликим габаритам, високій потужності та прохідності. Його ефективно використовують там, де не може проїхати великогабаритна техніка та інші спеціалізовані транспортні засоби. Для нього не стануть перешкодами повалені дерева, орані поля, затяжні спуски, круті підйоми, віражі і гірська місцевість. Компактні всюдиходи незамінні в місцевості із ґрунтовими дорогами. Їх можна використовувати для доставки вантажів у важкодоступні райони. Набуває популярності їх використання у спорті, екстремальному проведенні часу, на змаганнях, екскурсіях.

У чомусь квадроцикл нагадує мотоцикл. Керується він кермом велосипедного типу та має чотири колеса. Така конструкція дозволяє йому бути стійкішим, ніж мотоцикл, і економічнішим у порівнянні з автомобілем.

Усі квадроцикли можна умовно поділити на два типи: стандартні та спортивні. Спортивні моделі мають невелику масу та габарити. В основному вони обладнані механічною коробкою перемикання передач та позбавлені додаткового переднього приводу. Така комплектація дозволяє використовувати транспортний засіб для виконання трюків, участі у перегонах та розважальних заходах.

Стандартні квадроцикли більш потужні та громіздкі, тому що використовуються для виконання господарських робіт, вантажоперевезень та їзди бездоріжжям. Для виконання великого комплексу завдань машини обладнуються трансмісією, знижувальною передачею, повним приводом та іншими опціями підвищення прохідності.

Сфера застосування квадроциклів є досить широкою. Їх використовують для змагань, подорожей, полювання, риболовлі, доставки вантажів та безлічі інших цілей. Любителі гострих відчуттів та активного відпочинку давно уподобали цей засіб пересування. Магазин квадроциклів dvako.com.ua пропонує широкий асортимент мототранспортних засобів, які можна придбати навіть за досить обмеженого бюджету. Всі представлені моделі відрізняються високою якістю, надійністю та довговічністю.

4995
Кнопка
связи