logo

Чому варто купити мопед Дельта?

Вибираєте універсальний мопед, який відрізняється гарною прохідністю, економічністю та динамікою? Тоді найкращим рішенням буде покупка мопеда Дельта. Цей мотоцикл ідеально підходить для міста, дачі і навіть поїздок по легкому бездоріжжю. Але давайте розберемося, які переваги має ця модель, і чому варто купити мопед Дельта.

Технічні параметри моторолера

У плані параметрів байки Delta не дуже відрізняються від аналогічних апаратів Альфа. Основна відмінність між цими двома моделями – їхня конструкція. Дельти більше «заточені» під перевезення вантажів, що робить їх ідеальним рішенням для кур'єрських служб чи власників дач.

Характеристики моделі Delta:

  • Чотиритактний двигун. Мотор відрізняється високим експлуатаційним ресурсом, економічністю та забезпечує мопеду хорошу динаміку.
  • Повітряне охолодження. Система підтримує оптимальну температуру двигуна навіть при високих навантаженнях, що знижує зношування силового агрегату.
  • Механічна коробка (4 швидкості). МКПП робить байк «вибуховішим», а також оптимізує споживання палива.
  • Телескопічна вилка та маятникова підвіска (ззаду). Хоча така система більше «заточена» під рівні дороги, ефективні амортизатори та великі колеса (17 дюймів) дозволяють використовувати апарат навіть на бездоріжжі. Це означає, що купити нову Дельту можна навіть для їзди по дачі або вилазок на рибалку.
  • Вантажопідйомність 100-130 кг. Міцність рами безпосередньо залежить від виробника та потужності апарату. Таким чином, 50-кубові Дельти витримують навантаження в 100-120 кг, а вантажопідйомність 110-125-кубових моделей коливається від 100 до 130 кг.
  • Барабанні гальма. Враховуючи помірну потужність техніки, така система є найкращим рішенням для малокубатурних апаратів. Барабанні гальма відрізняються простою конструкцією, надійністю, ефективністю та дешевим обслуговуванням.

Також варто згадати і досить скромну витрату палива. Мопеди споживають лише 1,8-2,5 л бензину (залежно від об'єму двигуна). З огляду на це повного паливного бака ємність 4-4,5 л вистачає на 200 км шляху.

Основні переваги Delta

Головна причина купити мотоцикл Дельта – універсальність техніки. Апарат впевнено почувається як на асфальті, так і на легкому бездоріжжі. І саме хороша прохідність і витривалість зробили модель Дельта одним з апаратів, що найбільше продаються в Україні.

Хоча у цього типу мопедів вистачає й інших переваг:

  • Низька витрата палива. Мотоцикл витрачає від 1,8 до 2,5 л бензину на 100 км. У цьому плані Дельта на голову перевершує навіть найекономічніші японські скутери та скутерети.
  • Значний експлуатаційний ресурс. Більш досконала конструкція двигуна (порівняно з двотактним двигуном) збільшує термін «життя» апарата до 8-10 років.
  • Розумна вартість техніки. Ціна мопеда Дельта коливається від 14 до 18 тис. грн.
  • Дешеве обслуговування та ремонт. Найприємнішою фішкою китайської техніки є вартість запчастин та комплектуючих. Наприклад, ціна нового карбюратора на 50-кубову Дельту коливається в межах 240-300 грн, а якісний поршень обійдеться в 180-250 грн.

Помірна потужність моделі Дельта робить її хорошим рішенням для підлітків.

Скільки коштує Дельта?

Відразу слід сказати, що розробкою та виробництвом моделі Delta займається безліч компаній. Це означає, що ціна апарату залежить від його комплектації, бренду та потужності. Якщо вам потрібен найбільш бюджетний варіант, тоді найкращим рішенням стане 50-кубовий мопед (14-15 тис. грн). А ось моделі зі 110-125-кубовим двигуном коштують на 2-3 тис. грн дорожче (16,6-18 тис. грн).

Але перед тим, як купити новий мопед Дельта, потрібно дізнатися, техніку яких фірм краще вибирати. Зараз на українському ринку є кілька брендів, що випускають справді якісні апарати. До їх списку входять фірми Spark, Musstang, Viper, FoxWell та Kanuni. Техніка цих компаній є найкращим рішенням у плані надійності, ціни та комплектації.

Де придбати Дельту недорого?

Якщо ви вирішили взяти мопед, тоді оптимальним рішенням буде покупка техніки у перевіреного дилера, такого як Dvako. Звертаючись до нас, ви отримуєте:

  • Офіційну річну гарантію на мопед.
  • Гнучкі ціни. Ми регулярно робимо знижки на всю мототехніку. Також у нас можна купити мото Дельта у кредит з мінімальною процентною ставкою.
  • Високу якість техніки. Перед продажем усі мопеди проходять повну перевірку у нашій майстерні.
  • Допомогу у виборі техніки та консультації з ТО.
  • Оперативна доставка по всій Україні.

Все ще не можете визначитися, купити скутер чи мопед Дельта? Тоді запрошуємо вас до нашої виставкової зали, де можна оглянути і протестувати апарати, що сподобалися.

2668
Кнопка
связи