logo

Кращі квадроцикли: бренди і моделі

Розробкою та виробництвом квадроциклів займаються десятки компаній. Через це у райдерів-початківців розбігаються очі і виникають проблеми з вибором техніки. Тому давайте розберемося, які найкращі квадроцикли можна знайти на ринку.

ЯКИМ ВИРОБНИКАМ ВІДДАВАТИ ПЕРЕВАГУ?

Практично кожен мотолюбитель-початківець чув про компанії Honda, BRP, Polaris, Kawasaki, Arctic Cat і т. д. Це «титани», які створюють топову техніку. Але є один неприємний нюанс, навіть бюджетні апарати відомих брендів коштують кілька тисяч доларів. Це серйозна сума для більшості покупців. Тому за мінімального бюджету найкраще купити недорогий квадроцикл китайського виробництва. Але яким компаніям варто віддавати перевагу?

До списку найкращих виробників квадроциклів із Піднебесної входять бренди:

  • Linhai. Ця китайська компанія щільно співпрацює з фірмою Yamaha і реалізовує для свого японського партнера багато проектів. Такий симбіоз дозволяє Linhai створювати високотехнологічні апарати, оснащені передовою «начинкою». Техніка бренду відрізняється розумною ціною, надійністю та функціональністю.
  • Hisun. Як і компанія Linhai, бренд Hisun знайшов собі японського партнера Suzuki. Це дозволяє оснащувати квадроцикли фірми якісними та надійними вузлами (підвіскою, двигуном тощо). Також Hisun порадує мотолюбителів широким асортиментом техніки. Компанія пропонує як підліткові апарати, так і потужні туристичні мотовсюдиходи.
  • Skymoto. Це справжній світовий гігант, який займається розробкою та виробництвом мототехніки. Можна сказати, що саме Skymoto очолює рейтинг квадроциклів із Китаю, оскільки техніка компанії поставляється до десятків країн (США, Росія, Перу, Бразилія тощо).

Звернути увагу варто і на техніку брендів Forte, Viper, Comman, Spark та Profi. У кожного з цих виробників можна знайти кілька цікавих моделей, які відрізнятимуться надійністю, незвичайним дизайном та функціональністю.

КРАЩІ КВАДРИКИ ДЛЯ ДАЧІ

Якщо райдер вибирає мотовсюдихід для відпочинку або прогулянок, значить, йому варто взяти модель з двигуном 150-200 куб. см. Така техніка відмінно підходить для поїздок на риболовлю або полювання, перевезення невеликих вантажів та їзди легким бездоріжжям.

До списку кращих недорогих квадроциклів для дачі входять:

  • Forte Braves 200. Мотовсюдихід оснащений 170-кубовим двигуном та сучасною «начинкою» (світлодіодне освітлення, варіатор, електростартер, ефективні амортизатори).
  • Comman Scorpion 200CC. Такий 200-кубовий апарат стане вірним другом для рибалок та мисливців, оскільки модель має високу вантажопідйомність (300 кг).
  • Linhai-Yamaha 150CC. Спільна розробка японського та китайського бренду стане справжньою знахідкою для дачі. Потужний та функціональний квадрик оснащений 150-кубовим мотором, АКПП, повітряним охолодженням, електронним запаленням.

А ось якщо потрібен найдешевший квадрик для прогулянок або поїздок в магазин, тоді варто взяти апарат Skymoto SkyBike 150 або 150 Kamo. Обидва квадрики коштують в межах 34-36 тис. грн і є найкращими китайськими квадроциклами у своїй ціновій категорії.

Але для роботи краще взяти потужнішу техніку з об'ємом двигуна в 250-300 куб. см. Відмінним рішенням для збирання снігу або буксирування причепа стане Linhai-Yamaha LH3003D. Такий квадрик не тільки відрізняється гарною прохідністю та надійністю, але й здатний витримувати навантаження 300 кг.

МОТОВСЮДИХІД ДЛЯ ТУРИЗМУ І OFF-ROAD

Тривалі подорожі або їзда складним бездоріжжям – справжнє випробування для квадрика. Оскільки техніка зазнаватиме значних навантажень, райдерам рекомендується вибирати потужні мотовсюдиходи (від 500 кубів) з якісними комплектуючими.

Найкращим бюджетним квадроциклом для туризму стане Hisun 500 4x4. Цей повнопривідний «звір» оснащений усім необхідним для подорожей бездоріжжям. В апараті стоїть інжекторний двигун (35 к. с.), повітряне охолодження, гвинтові амортизатори, 26-дюймові колеса. Незважаючи на сучасну начинку, ціна Hisun 500 4x4 дуже демократична. Новий квадрик можна взяти приблизно за 140-145 тис. грн.

КРАЩІ КВАДРОЦИКЛИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Мотовсюдиходи, як і будь-яка подібна техніка, викликають чималий інтерес у дітей. Тож виробники випускають і підліткові моделі. Наприклад, для наймолодших райдерів (5-9 років) можна взяти електроквадроцикл потужністю 800-1000W. Чудовим вибором стане PROFI HB-EATV1000Q-2 або Viper Crosser.

Старшим дітям (10-16 років) рекомендується брати бензинові апарати з об'ємом мотора від 50 до 125 кубів. Хорошим рішенням буде модель SkyBike Hyper 110. Це стильний квадрик із чотиритактним двигуном (потужність 7,8 к. с.), повітряним охолодженням, електронним запаленням та дисковими гальмами.

12268
Кнопка
связи