logo

Переваги квадроциклів

Квадроцикл – відносно   молодий та не зовсім звичний вид мототехніки для більшості наших співвітчизників. Він увійшов у наше життя буквально кілька років тому, і вже встиг завоювати популярність. І це не дивно, адже навряд чи можна знайти більш універсальний та практичний вид мототехніки, ніж квадроцикл. На досить великій швидкості на ньому можна пересуватися по пересіченій місцевості. Йому не страшні ґрунтові дороги, яри або вибоїни. Універсальність цього транспортного засобу вражає. Він підходить для екстремального відпочинку, спортивних змагань, полювання, риболовлі, роботи на присадибній ділянці, перевезення різних вантажів тощо.

ЯКІ ПЕРЕВАГИ МАЮТЬ КВАДРОЦИКЛИ?

  1. Компактні розміри, завдяки яким їм легко керувати в будь-яких умовах, у тому числі на бездоріжжі. Крім того, якщо він застряг у піску або бруді, його легко витягнути навіть ручним способом без застосування спеціалізованої техніки.
  2. Можливість пересуватися бездоріжжям завдяки широким колесам і потужному двигуну, які злагоджено працюють у найекстремальніших умовах. Через підвищену стійкість та добре організовану амортизаційну систему квадроцикли називають позашляховиками та всюдиходами.
  3. Місткість. Деякі люди вважають, що квадроцикли використовуються виключно для розваг чи спортивних змагань. Насправді у продажу існують потужні та місткі моделі, що використовуються для сільськогосподарських робіт та перевезення вантажів. Самі собою вони дуже місткі. А якщо до них придбати причеп, вийде повноцінний трактор.
  4. Сучасний дизайн та привабливий зовнішній вигляд. Модельний ряд квадроциклів настільки широкий, що кожен може підібрати для себе найоптимальніший варіант. Це стосується і зовнішнього вигляду цих всюдиходів, який може бути найрізноманітнішим. Сьогодні бути власником квадроцикла дуже модно та престижно.
  5. Можливість використання квадроцикла у зимовий період. Наявність різного додаткового обладнання дає можливість переобладнати його в снігохід і, як і влітку, насолоджуватися прогулянками на свіжому повітрі.
  6. Наявність моделей для дітей. Виробники подбали про дітей та випустили для них мініатюрні всюдиходи – копії великих квадроциклів.
  7. Доступні ціни на квадроцикли. Порівняно з іншими транспортними засобами, квадроцикли можна придбати за прийнятною ціною. Зробити це можна у інтернет-магазині dvako.com.ua.
2383
Кнопка
связи