logo

Чому варто купити мопед Дельта 50 кубів?

Шукаєте економічний та жвавий байк для поїздок по місту чи дачі? Тоді зверніть увагу на мопед Дельта із 50-кубовим двигуном. Це найкраще рішення по ціні, якості та функціональності, яке є на ринку. Але давайте докладніше розберемося в перевагах та особливостях таких мопедів, а також визначимося, де мопед Дельта купити недорого.

Технічні особливості апаратів

У технічному плані моторолери Delta із 50 куб. см двигуном не сильно відрізняються від аналогічних потужніших моделей (110 і 125-кубових). Мопеди оснащуються:

  • Чотиритактним двигуном.
  • Механічною коробкою передач (4 швидкості).
  • Маятниковою підвіскою та телескопічною вилкою.
  • Повітряним охолодженням двигуна.
  • Барабанними гальмами.
  • Колесами 17 дюймів.

Єдина відмінність між апаратами Дельта – об'єм двигуна та витрата палива. Якщо 110-кубові мопед споживають 2-2,5 л бензину на 100 км, то менш потужні апарати витрачають всього 1,8-2 л палива.

Переваги 50-кубових апаратів Дельта

Ключова перевага мопеда Delta – універсальність. Цей компактний байк ідеально підходить як для завантажених міських доріг, так і для їзди ґрунтовкою або легким бездоріжжям. Крім того, модель стане знахідкою для людей, які займаються перевезенням малогабаритних вантажів чи любителів вилазок на природу.

Також у 50-кубової Дельти є й інші переваги:

  • Висока вантажопідйомність. Модель без проблем витримує навантаження 100-130 кг. Варто відзначити, що наявність вантажного кошика та великого багажника робить апарат Дельта найкращим рішенням для кур'єрської служби.
  • Помірна потужність. Незважаючи на об'єм двигуна (50 куб. см), мопед без проблем розганяється до 65-70 км/год. Цього з головою вистачає для поїздок містом і навіть вилазок на далекі дистанції.
  • Економічність. Всі мопеди Дельта оснащуються 50-кубовим двигуном та механічною КПП, що відчутно знижує споживання бензину. У середньому на 100 км апарати витрачають 2-2,2 л палива. До речі, повного бензобака вистачає приблизно на 200 км.
  • Дешеве обслуговування техніки. Запчастини на китайську мототехніку обходяться в копійки. Наприклад, новий карбюратор на Дельту коштує 250-300 грн, а стартер коштуватиме лише 280-400 грн.
  • Високий експлуатаційний ресурс. У середньому китайський мопед живе 8-10 років (при правильному ТО).

Але найсмачніша перевага 50-кубового мопеда Дельта – ціна. Придбати новий байк можна лише за 14-17 тис. грн (залежно від бренду).

Мопед якого бренду краще купити?

Розробкою та виробництвом моторолерів Delta займаються десятки компаній. І хоча китайські бренди вже давно навчилися робити надійну мототехніку, деякі фірми ще заощаджують на деталях. Це негативно позначається на якості мопедів та підвищує витрати на їх утримання.

Тому при покупці байка завжди звертайте увагу на його бренд. Найкраще буде купити 50-кубовий мопед Дельта фірм:

  • Viper. Це легендарний концерн, який виготовляє мототехніку ще з 1982 року. Компанія щільно співпрацює з японськими фірмами Yamaha та Suzuki. Таке партнерство сприятливо позначається на якості комплектуючих та ресурсі мопедів.
  • Musstang. Компанія славиться своїми мотоциклами та мопедами. Техніка компанії користується популярністю як у країнах СНД, так і у Європі.
  • Spark. Продукція компанії Спарк користується особливо високим попитом, оскільки техніка бренду відрізняється помірною ціною та чудовою якістю. За роки роботи (фірма заснована у 2003 році), виробнику вдалося серйозно покращити дизайн та технічні характеристики 50-кубових мопедів Дельта.

Також добрим рішенням стане мопед фірми FoxWell та MotoLeader. Якість апаратів цих двох брендів нічим не поступається топовим виробникам, але вони пропонують покупцям максимально вигідні ціни.

Як купити надійну 50-кубову Дельту?

Щоб вибрати справді добрий і практичний мопед, слід звернути увагу на ряд параметрів. Насамперед потрібно врахувати:

  • Бренд техніки. Від виробника залежить збірка та якість комплектуючих мопеда.
  • Вантажопідйомність. Якщо ви плануєте використовувати апарат для прогулянок або поїздок на роботу, модель повинна витримувати навантаження в 100 кг. Але якщо мопед купується для їзди з пасажиром або кур'єрської доставки, вантажопідйомність має бути мінімум 120 кг.
  • Стан мопеда. В ідеалі варто віддавати перевагу новим апаратам. Але якщо ви купуєте техніку з рук, тоді ретельно огляньте кузов, перевірте амортизатори та роботу двигуна.

Перед тим, як купити мопед Дельта 50 кубів, ознайомтеся з пропозиціями топових мотосалонів. Купуючи техніку у великого дилера, ви отримаєте офіційну гарантію, знижку, розширену комплектацію та допомогу в обслуговуванні апарату.

11721
Кнопка
связи