logo

Який китайський квадроцикл краще вибрати?

Бажаєте заощадити та купити недорогий квадроцикл для роботи та відпочинку? Отже, слід звернути увагу на мотовсюдиходи китайських брендів. За останні роки якість техніки з Піднебесної значно зросла, а деякі китайські квадроцикли навіть змогли потіснити більш «породистих конячок». Яскравий приклад цієї компанії – Linhai, яка стала основним конкурентом японських виробників (Honda, Kawasaki, Suzuki). Тому давайте розберемося, яким китайським мотовсюдиходам краще віддавати перевагу.

СТИЛЬНІ І ПРАКТИЧНІ КВАДРОЦИКЛИ FORTE

Компанія FORTE вже понад 10 років займається розробкою та виробництвом мототехніки. Особливу увагу бренд приділяє дизайну та «начинці» квадроциклів. Тому навіть у бюджетних моделях можна зустріти потужне світлодіодне освітлення, електронну панель приладів, конденсаторне запалювання (CDI) і т. д.

Незважаючи на те, що FORTE – недорогі китайські квадроцикли, їхня якість приємно здивує мотолюбителів. Виробник регулярно проводить рестайлінг техніки. Наприклад, у 2019 році компанія модифікувала модель Braves 200. Інженери бренду посилили раму апарату, встановили нові колеса та вдосконалили підвіску.

Серед переваг техніки FORTE:

  • Якісні комплектуючі.
  • Опрацьований дизайн та конструкція техніки.
  • Сучасне обладнання (повітряне охолодження, електронний спідометр, АКПП тощо).
  • Розширена комплектація. В комплект поставки входить захист для рук, багажники, освітлення, спинка, міцний відбійник.

Слід зазначити й розумну вартість техніки FORTE. Наприклад, підлітковий мотовсюдихід Hunter 125 коштуватиме приблизно 25-30 тис. грн. А за дорослий апарат доведеться віддати лише 40 тис. грн (Модель Brave 200) або 44-45 тис. грн (за Bull 200).

КВАДРОЦИКЛИ LINHAI: ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ І НАДІЙНІСТЬ

Любителям туризму, драйвових поїздок та активного відпочинку обов'язково потрібно звернути увагу на квадроцикли бренду Linhai. У 2003 році ця китайська фірма об'єдналася з брендом Yamaha і представила свій перший мотовсюдихід. Вже за кілька років квадроцикли концерну зайняли лідируюче місце на ринку і потіснили навіть іменитих виробників.

Завдяки своїй надійності підліткові та дорослі китайські квадроцикли Linhai заслужили визнання мільйонів райдерів по всьому світу. Мотоаматори відзначили:

  • Високу надійність техніки. Мотовсюдиходи бренду виготовляються з якісних матеріалів. Наприклад, корпус більшості моделей виготовляється з ABS пластику, який набагато міцніше і практичніше, ніж звичайна пластмаса.
  • Відмінну «начинку». Наприклад, бюджетний Linhai-Yamaha 150 CC оснащений електростартером, АКПП, повітряним охолодженням та електронним запаленням. Топові моделі можуть похвалитися повним приводом, розширеною комплектацією та підвіскою MacPherson.
  • Універсальність. Мотовсюдиходи бренду підходять як для активного відпочинку, так і для роботи. Потужну техніку можна використовувати для буксирування вантажів, збирання снігу, перевезення спорядження та інших господарських завдань.

Сподобалася райдерам і ціна японсько-китайських апаратів. Купити недорогий квадроцикл Лінхай із флагманської серії можна лише за 90-120 тис. грн. А ось підлітковий апарат коштує близько 45-52 тис. грн.

КВАДРОЦИКЛИ SKYMOTO: КРАЩЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Серед китайських виробників мототехніки особливо вирізняється компанія Skymoto. Під цим ім'ям випускалася техніка багатьох іменитих брендів, серед яких Suzuki, Yamaha, Peugeot, Honda і т. д.

До списку переваг квадроциклів фірми входить наступне:

  • Низька ціна. Придбати надійний підлітковий квадроцикл Skymoto можна лише за 30-35 тис. грн.
  • Чудова функціональність. Виробник обладнує свої мотовсюдиходи всіма сучасними опціями: електростартером, повітряним охолодженням, потужним освітленням.
  • Надійність. Незважаючи на демократичну вартість, якість техніки залишається на висоті. В середньому мотовсюдиходи Skymoto живуть 3-5 років (при активній експлуатації).
  • Обслуговування. Завдяки низькій вартості деталей, навіть усунення серйозної неполадки обійдеться райдеру в копійки. Для порівняння, взяти трансмісію на підлітковий квадроцикл Skymoto Hyper 110 можна лише за 1000 грн., а ціна аналогічної деталі на Kawasaki стартує від 5000 грн.

Не варто забувати і про функціональність мотовсюдиходів бренду Skymoto. Навіть недорога підліткова модель Hyper 150 Camo впевнено тримається на середньому бездоріжжі, чудово почувається в лісі та відрізняється чудовою динамікою.

Звернути увагу варто і на конкурентів Skymoto – компанії Spark та Comman. В асортименті цих брендів є безліч цікавих 200- та 250-кубових апаратів, які здивують райдерів своєю витривалістю та функціональністю.

10936
Кнопка
связи